flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Захар’яша Василя Михайловича на 12 год. 45 хв. 04 травня 2018 року

06 квітня 2018, 13:19

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду Захар’яша Василя Михайловича на 12 год. 45 хв. 04 травня 2018 року

 

 

Чернівецький районний суд (вул. Незалежності, 20 с.Мазурівка Чернівецького району Вінницької області) викликає в якості відповідача Захар’яша Василя Михайловича по цивільній справі №150/154/18 (провадження по справі №2/150/70/18) за позовом Захар’яш Іванни Іванівни до Захар’яша Василя Михайловича про стягнення аліментів (головуючий суддя Цимбалюк Л.П.).

Судовий розгляд справи призначено на 12 год. 45 хв. 04 травня 2018 року за вищевказаною адресою.

Роз’яснити, що відповідно до ч.8 ст.178 ЦПК України у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб – сайті судової влади України. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

 


 

Встановити відповідачу п’ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої – п’ятої статті178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Відповідно до ч.5 ст.279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву (ч. 7 ст. 279 ЦПК України).

Учасники справи можуть отримати інформацію стосовно справи за веб-адресою сторінки Чернівецького районного суду Вінницької області (вул. Незалежності, 20 с. Мазурівка Чернівецького району Вінницької області) на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет: http://cr.vn.court.gov.ua/ sud0228/gromadyanam/csz/.

 

Суддя Чернівецького районного суду

Вінницької області                                                                                                                                                                                        Л. П. Цимбалюк