flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Басенко Сергія Вікторовича на 10 годину 30 хвилин 12 квітня 2018 року

28 березня 2018, 11:57

Оголошення

про виклик до суду Басенко Сергія Вікторовича

на 10 годину 30 хвилин 12 квітня 2018 року

 

Чернівецький районний суд /вул. Незалежності, 20, с. Мазурівка Чернівецького району Вінницької області/ викликає в якості відповідача:    Басенко Сергія Вікторовича у цивільній справі №150/85/18 (головуючий суддя Кушнір Б.Б.) за позовом Басенко Валентини Володимирівни до Басенко Сергія Вікторовича про розірвання шлюбу.

Підготовче судове засідання призначено на 10 годину 30 хвилин 12 квітня 2018 року за вищевказаною адресою. У разі неявки до суду справу може бути розглянуто у його відсутність на підставі наявних у справі доказів.

 


Роз’яснити відповідачу, що відповідно до вимог ч. 11 ст. 128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Встановити відповідачу 15-денний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. Згідно п. 2 ч. 5 ст. 178 ЦПК України відповідачу до відзиву додати докази надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/. Веб-адреса сторінки Чернівецького районного суду Вінницької області: https://cr.vn.court.gov.ua/sud0228/gromadyanam/csz/.

 

 

Суддя Чернівецького районного суду

Вінницької області                                                                                                                                                          Б.Б. Кушнір