flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Котигу Володимира Григоровича на 10 год. 00 хв. 02 березня 2018 року

08 лютого 2018, 11:43

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду Котигу Володимира Григоровича на 10 год. 00 хв. 02 березня 2018 року

 

Чернівецький районний суд /вул. Незалежності, 20 с. Мазурівка Чернівецького району Вінницької області/ викликає в якості відповідача Котигу Володимира Григоровича, останнє відоме місце проживання с. Саїнка Чернівецького району Вінницької області, по цивільній справі № 150/30/18 (головуючий суддя Суперсон С.П.) за позовом Котиги Маїй Іванівни до Котиги Володимира Григоровича про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини. Судовий розгляд справи призначено на 10 год. 00 хв. 02 березня 2018 року за вищевказаною адресою.

У відповідності до п. 9 ч. 1 ст. 129 ЦПК України суд роз’яснює, що в разі неявки відповідача до суду справу може бути розглянуто у його відсутність на підставі наявних у справі доказів.


 

Роз’яснити відповідачу, що з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Запропонувати відповідачу в п’ятнадцятиденний строк з дня вручення йому копії цієї ухвали подати до суду відзив на позовну заяву, який має відповідати вимогам, встановленим статтею 178 ЦПК України.

До відзиву на позовну заяву слід додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу.

Роз’яснити відповідачу, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Повідомити відповідача, що у випадку визнання ним позову у строк, встановлений судом для надання відзиву він може надіслати до суду заяву про визнання позовних вимог Котиги М.І.

Повідомити відповідача про те, що відповідно до частини першої статті 193 ЦПК України у строк для подання відзиву він має право пред’явити зустрічний позов.

Запропонувати відповідачу в п’ятиденний строк з дня вручення йому відповіді на відзив на позов подати до суду заперечення, які мають відповідати вимогам, встановленим частинами третьою-п’ятою статті 178 ЦПК України.

До заперечень слід додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення, аргументи і міркування щодо наведених позивачем у відповіді на відзив заперечень і мотиви їх визнання або відхилення, якщо такі докази не надані позивачем чи відповідачем та документи, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до нього доказів позивачу.

Повідомити відповідача про можливість одержання інформації щодо справи зі сторінки на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою https://cr.vn.court.gov.ua/sud0228/.

 

 

Суддя Чернівецького районного суду

Вінницької області                                                                     

С.П. СУПЕРСОН