flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про виклик до суду Єни Юлії Олександрівни на 11 год. 00 хв. 17 січня 2024 року

14 грудня 2023, 11:39

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду Єни Юлії Олександрівни на 11 год. 00 хв. 17 січня 2024 року

 

         Чернівецький районний суд Вінницької області (вул. Незалежності, 20 с. Мазурівка Могилів - Подільського району Вінницької області) викликає в якості відповідача Єну Юлію Олександрівну, останнє відоме місце проживання с. Мазурівка Могилів – Подільського району Вінницької області, у справі №150/622/23 за позовом Якобчук Валентини Іванівни до Єни Юлії Олександрівни, третя особа без самостійних вимог на стороні позивача – орган опіки та піклування Чернівецької селищної ради Могилів – Подільського району Вінницької області, про позбавлення батьківських прав, в підготовче засідання, призначене на 11 год. 00 хв. 17.01.2024 за вище вказаною адресою. Додатково пропонуємо подати такі докази: відзив на позовну заяву або заяву про визнання позову.

            У відповідності до п. 9 ч. 1 ст. 129 ЦПК України суд роз’яснює, що в разі неявки відповідача до суду справу може бути розглянуто у його відсутність на підставі наявних у справі доказів.

            Роз’яснити відповідачу, що з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

            Встановити строк відповідачу для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову, - протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали.

            Зобов'язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу, про що надати суду письмове підтвердження.

         У відзиві відповідач викладає заперечення проти позову. Відзив підписується відповідачем або його представником. Відзив повинен містити: найменування (ім'я) позивача і номер справи; повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові для фізичних осіб) відповідача, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв'язку, офіційну електронну адресу та адресу електронної пошти, за наявності; у разі повного або часткового визнання позовних вимог - вимоги, які визнаються відповідачем; обставини, які визнаються відповідачем, а також правову оцінку обставин, надану позивачем, з якою відповідач погоджується; заперечення (за наявності) щодо наведених позивачем обставин та правових підстав позову, з якими відповідач не погоджується, із посиланням на відповідні докази та норми права; перелік документів та інших доказів, що додаються до відзиву, та зазначення документів і доказів, які не можуть бути подані разом із відзивом, із зазначенням причин їх неподання; заперечення (за наявності) щодо заявленого позивачем розміру судових витрат, які позивач поніс та очікує понести до закінчення розгляду справи по суті; попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які відповідач поніс і які очікує понести в зв'язку із розглядом справи.

            До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. До відзиву, підписаного представником відповідача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача.

            Відповідач має право пред'явити зустрічний позов у строк протягом п'ятнадцяти днів з дня публікації оголошення на вебпорталі судової влади України про його виклик до суду.

            Повідомити відповідача  про можливість одержання інформації щодо справи зі сторінки на офіційному вебпорталі Судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою https://cr.vn.court.gov.ua/sud0228/.

 

 

Суддя Чернівецького районного суду

Вінницької області

Лариса ЦИМБАЛЮК