flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про виклик до суду Швець Олену Миколаївну на 10 год. 20 хв. 09 вересня 2022 року

31 серпня 2022, 10:45

Чернівецький районний суд /вул. Незалежності, 20 с. Мазурівка, Могилів-Подільський район, Вінницька область/ викликає в якості боржника – Швець Олену Миколаївну, останнє відоме місце проживання м. Могилів-Подільський, Могилів-Подільський район, Вінницька область, по справі № 2-15/11,  за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» про заміну сторони виконавчого провадження - стягувача АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» на правонаступника Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів», за виконавчим листом, виданим на підставі рішення Чернівецького районного суду Вінницької області у справі № 2-15/11 за позовом АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» до Швець Олени Миколаївни та ПП «БНВ-Електро» про стягнення заборгованості за кредитним договором №  15/04/1044к-07 від 27 вересня 2007 року щодо боржника Швець Олени Миколаївни,  (головуючий суддя Суперсон С.П.). Судове засідання у справі призначено на 10 год. 20 хв. 09 вересня 2022 року за вищевказаною адресою.

 

 Роз’яснити Швець О.М., що з дня опублікування оголошення про її виклик на вебпорталі судової влади України він вважається належним чином повідомленим про час та місце розгляду судової справи, а тому у разі його неявки в судове засідання, суд розгляне справу у його відсутність  на підставі наявних в ній доказів.

Повідомити Швець О.М. про можливість одержання інформації щодо справи зі сторінки на офіційному вебпорталі Судової влади України в мережі за вебадресою https://court.gov.ua/fair/sud0228.

 

 Суддя Чернівецького районного суду

Вінницької області                                                                     

С.П. СУПЕРСОН