flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем Збройних сил України

06 грудня 2023, 09:35

Привітання з Днем Збройних сил України

 

6 грудня в Україні відзначають важливе професійне свято - День Збройних Сил України.

 

Дорогі захисники та захисниці, від колективу Чернівецького районного суду Вінницької області та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

 

ЗСУ завжди є нашою гордістю та славою, а після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини. Ваша відданість та героїзм створюють міцний щит, який захищає нашу Батьківщину від будь-яких загроз. Ми пишаємось вами!

 

Мужність, честь, сила і відвага - тільки кращі з кращих склали присягу в рядах Збройних сил України. Ви готові стати на захист своєї Батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини.

 

У святковий день ми бажаємо вам спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя. Нехай цей день буде для вас, дорогі захисники, днем заслуженої слави та визнання.

 

Нехай кожен український захисник буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров'я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Висловлюємо подяку кожному захиснику та захисниці.

Нехай Господь оберігає вас, наші герої!

 

З повагою та вдячністю

Голова суду Лариса ЦИМБАЛЮК та увесь колектив