flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників Чернівецького районного суду та Служби судової охорони діям у надзвичайних ситуаціях

18 жовтня 2023, 15:46

       

 

         18 жовтня 2023 року в приміщенні Чернівецького районного суду Вінницької області заступником начальника Державної пожежно-рятувальної частини №32 (смт. Чернівці) ГУ ДСНС України у Вінницькій області (м. Могилів – Подільський) Ярославом МОЛОДОВСЬКИМ та фахівцем сектору забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Могилів – Подільському районі УЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області Дмитром ЯКУБОВСЬКИМ на виконання заходів щодо покращення протипожежного захисту приміщень місцевих загальних судів в осінньо – зимовий період 2023 – 2024 років проведено навчання працівників Чернівецького районного суду Вінницької області та працівників Служби судової охорони.

         Навчання було спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі, та застосування первинних засобів пожежогасіння, дій у надзвичайних ситуаціях відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2013, №44 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».

         Метою проведення навчання є підвищення пожежно-технічних знань працівників, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та вжиття заходів щодо недопущення виникнення пожеж.