flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про виклик до суду Політанської Тетяни Йосипівни на 11 год. 00 хв. 31 січня 2020 року

17 січня 2020, 16:58

Чернівецький районний суд (вул. Незалежності, 20 с. Мазурівка Чернівецького району Вінницької області) викликає в якості відповідача Політанську Тетяну Йосипівну по цивільній справі №150/635/19 (провадження по справі №2/150/22/20) за позовом Політанського Валентина Петровича до Політанської Тетяни Йосипівни про розірвання шлюбу (головуючий суддя Цимбалюк Л.П.).

Підготовче засідання по справі призначено на 11 год. 00 хв. 31 січня 2020 року за вищевказаною адресою.

Роз’яснити, що відповідно до ч.2 ст.191 ЦПК України у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному вебсайті судової влади України. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Зобов’язати відповідача протягом п’ятнадцяти календарних днів з дня отримання даної ухвали:

- надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

- надіслати позивачу копію відзиву та доданих до нього документів;

- надати суду докази щодо направлення відзиву позивачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію стосовно справи, що розглядається на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет. Вебадреса сторінки: https://court.gov.ua/fair/sud0228.

 

 

Суддя Чернівецького районного суду

Вінницької області                                                            Л. П. Цимбалюк