flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про виклик до суду Калкатин Олександра Анатолійовича на 08 год. 40 хв. 08 січня 2020 року

28 грудня 2019, 14:02

Чернівецький районний суд /вул. Незалежності, 20 с. Мазурівка Чернівецького району Вінницької області/ викликає в якості особи, відносно якої складено матеріали про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП – Калкатин Олександра Анатолійовича  , останнє відоме місце проживання с. Сокіл Чернівецького району Вінницької області, по справі про адміністративне правопорушення №150/642/19 (головуючий суддя Суперсон С.П.). Судове засідання у справі призначено на 08 год. 40 хв. 08 січня 2020 року за вищевказаною адресою.

 

 Роз’яснити Калкатин О.А., що з дня опублікування оголошення про його виклик на вебпорталі судової влади України він вважається належним чином повідомленим про час та місце розгляду судової справи, а тому у разі його неявки в судове засідання, суд розгляне справу у його відсутність  на підставі наявних в ній доказів.

Повідомити Калкатин О.А.  про можливість одержання інформації щодо справи зі сторінки на офіційному вебпорталі Судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою https://court.gov.ua/fair/sud0228.

 Суддя Чернівецького районного суду

Вінницької області                                                                     

С.П. СУПЕРСОН