flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про виклик до суду Таке Огли Рустама Дурсуновича на 08 год. 15 хв. 29 грудня 2021 року

20 грудня 2021, 14:40

Чернівецький районний суд /вул. Незалежності, 20 с. Мазурівка, Могилів-Подільський район, Вінницька область/ викликає в якості особи, відносно якої складено матеріали про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП – Таке Огли Рустама Дурсуновича, останнє відоме місце проживання с. Камінське, Чернівецька територіальна громада, Могилів-Подільський район, Вінницька область, по справі про адміністративне правопорушення № 150/599/21 (головуючий суддя Суперсон С.П.). Судове засідання у справі призначено на 08 год. 15 хв. 29 грудня 2021 року за вищевказаною адресою.

 

 Роз’яснити Таке Огли Рустаму Дурсуновичу, що з дня опублікування оголошення про його виклик на вебпорталі судової влади України він вважається належним чином повідомленим про час та місце розгляду судової справи, а тому у разі його неявки в судове засідання, суд розгляне справу у його відсутність  на підставі наявних в ній доказів.

Повідомити Таке Огли Рустаму Дурсуновичу про можливість одержання інформації щодо справи зі сторінки на офіційному вебпорталі Судової влади України в мережі за вебадресою https://court.gov.ua/fair/sud0228.

 

 Суддя Чернівецького районного суду

Вінницької області                                                                     

С.П. СУПЕРСОН